« لاغری آسان در 10 روزسوپ »

سوپ ترشک

نوشته شده توسطعابدي 1ام اردیبهشت, 1398

سوپ ترشک : این سوپ برای ناهار توصیه میشود -برای 6 نفر

مواد لازم:

1- ترشک 500 گرم

2- سیب زمینی پخته نیم کیلو

3-کره 50 گرم

4-آب گوشت 4 تا 5 لیوان

5-خامه 75 گرم

6-تره فرنگی خرد شده یک فنجان

7-نمک و فلفل به اندازه کافی

طرز تهیه:

تره فرنگی را با کره کمی سرخ میکنیم و اب گوشت را میریزیم و میگذاریم تره فرنگی کاملا بپزد بعد انرا از صافی یا دستگاه رد می کنیم. انگاه سیب زمینی پخته را از صافی یا دستگاه مخصوص رد می کنیم و با تره فرنگی صاف شده مخلوط می کنیم و در صورتیکه مایه غلیظ باشد کمی اب یا اب گوشت بان می افزائیم بعد روی حرارت ملایم میگذاریم انگاه ترشک تمیز کرده و خرد شده را میریزیم و وقتی ترشک نیز کاملا اماده و پخته شدو سوپ جا افتاد سوپ را در سوپخوری میریزیم و خامه را روی ان می دهیم.

ترشک نوعی سبزی شبیه اسنفاج است که برگهای ان ظریفتر و طعم ان کاملا ترش می باشد.
برگرفته از اپلیکیشن آندروید انواع سوپ http://cafebazaar.ir/app/?id=com.samira.anvasoup


فرم در حال بارگذاری ...