« درمان بیماری قلبپرکاری تیرویید »

بیماری فشار خون

نوشته شده توسطعابدي 25ام مرداد, 1396

فشارخون دو نوع است: 1ـ فشارخون ماکزیممی (انقباضی قلب)، 2ـ فشارخون مینیممی (انبساطی قلب).

توجّه: فشارخون نُرمال 11.5 (فشارخون انقباضی) روی 7.5 (فشارخون انبساطی) است، لذا از این پائین‌تر نباشد و همچنین فشارخون انقباضی از 14 بالا نباشد و فشارخون انبساطی از 9 بالاتر نباشد.

و عللی دارد، از جمله: 1ـ فشارخون ناشی از تصلّب شرائین، 2ـ فشارخون ناشی از تنگی عروق (تنگی عروق به نحو ژنتیکی یا بخاطر رسوبِ سدیم، کافئین، یا تری گلسیرید خون)، 3ـ فشارخون ناشی از استرس (نگرانی مستمرّ)، 4ـ فشارخون ناشی از بَد خوری (مثلا نمک زیاد یا شوری زیاد خوردن)، 5ـ فشارخون ناشی از رفتارهای منفی و …

توجّه: همانطور که گفته شد فشار خون علل مختلفی دارد لذا تشخیص عامل بیماری، قبل از تجویز دارو بسیار مهمّ است.

تذکّر: کنترل فشارخون کن تا ناراحتی قلبی نگیری

تبصره: فشارخون بالا باعث ضخامت بطن چپ قلب می‌شود و ضخامت بطن چپ را از 12 میلی‌متر به 15 میلی‌متر می‌رساند که باعث اختلال دیاستولی بطن چپ، و باعث نارسائی قلب می‌شود که علامت آن تنگی نفس در حینِ انجام کار است.

مواردی که باید پرهیز شود:

1. گوشت گاو، فست فودها، سوسیس، کالباس، همبرگر

2. تخم مرغ

3. کوکو

4. خیار شور

5. شوری‌ها

6. نمک زیاد (بیش از چهار گرم در شبانه‌روز)

7. چای و قهوه

8. قند و شکر شیمیایی

9.شکلات کاکائو و نسکافه

10. هویج فرنگی

11.‌خوردن غذاهای أدویه دار

12.خوردن مُسکرات و ألکل

13. خوردن گوشت شکار

14. خوردن ماهی کوسه

15. پلّه و نردبان زیاد بالا و پایین رفتن

16. غم و اندوه

17. عصبانیّت

18. جوش زدن

19. بحث کردن و نزاع و…

20. میوۀ فندق

21. بادنجان

22. اسفناج

23. پوست حبوبات

24. نوشابه‌های گازدار

25. دوغ گاز‌دار

26. گوجه فرنگی

27.‌ مایعات ‌شیمیایی‌ و ‌آبمیوه‌های شیمیایی و شربتهای شیمیایی اجتناب کنید.

28.کم کاری کلیه‌ها

29.استرس

30. زنیان

31. گُل‌گاوزبان

توجّه: سدیم، فشار خون را بالا می‌برد. و پتاسیم، فشار خون را پائین می‌آورد.


فرم در حال بارگذاری ...