« زنده شدن قلبدرمان بیماری قلب »

تپش قلب بالا

نوشته شده توسطعابدي 25ام مرداد, 1396

پرهیز‌شود از: 1.ترشیجات (آبلیمو‌ترش، لیمو‌عمانی، آلوچه، ترشک، قرقروت، تَمر‌هندی، آب‌ماست، گوجه‌سبز و ترشیجات بندری‌و لیتّه)، 2.تند‌و تیز (فلفل، سُس‌فلفل، غذای‌هندی)، 3.کافئین‌زیاد (چای، قهوه، شکلات، کاکائو، نسکافه) که لَجَنِ‌صفراوی، آنِمیِ فقر آهن، پوکی‌استخوان، سرگیجه، بیخوابی، اضطراب(دِلهُرِه)، گرفتگی‌عروق کِرُونِر قلب‌و تپشِ‌قلب می‌آورد، 4.استرس، 5.جوش‌زدن، 6.درگیری‌ذهنی، 7.بحث‌کردن‌و خودخوری

درمان: 1ـ صبح: بِه یا یک استکان آب بِه یا دو قاشق پلو خوری مربّای بِه، 2ـ شب بعد از شام: یک لیوان آب سیب تازه به همراه یک قاشق پلو خوری عسل آویشن یا عسل نعنا، 3ـ دمکردۀ گُل بومادران مخلوط با عسل آویشن، 4ـ مربّای آمله، 5ـ روزی 7 تا 14 عدد دانۀ اسپند خوردن، 6ـ گلابی، 7ـ دمکردۀ گُل گاو زبان مخلوط با عسل آویشن، 8ـ میوۀ زالزالک، 9ـ دارو مرکّبۀ گُل بهارنارنج+ سنبلُ الطّیب+ گُل بنفشۀ طبّی، به نسبت مساوی مخلوط و پودر شود، سپس در یک استکان یا یک لیوان آبجوش ولرم ریخته و مصرف شود، در ظرف چند دقیقه تپش قلب خوب می‌شود. [توجّه: سنبل الطّیب نبایستی به‌همراه گل گاو‌زبان مصرف شود؛ زیرا باعث اُفت فشارخون و سرگیجه و ایجاد مسمومیّت شدید، و به کُما رفتن شخص و گاهی منجرّ به مرگ می‌شود، تبصره: سنبل الطّیب را نباید با داروهای شیمیائی ضدّ أفسردگی، ضدّ اضطراب، آرامبخش، خواب‌آور، آنتی‌هیستامین مصرف کرد؛ زیرا بسیار خطرناک است. تذکّر: زیاده روی در مصرف سنبل الطّیب نشود؛ زیرا مسمومیّت، خستگی، احساس سبکی سر، گشاد شدن مردمک چشم، مسمومیّت کبدی می‌آورد.]


فرم در حال بارگذاری ...