« جفت پایین ...درمان لکه بینی .... »

جلوگیری از سقط جنین

نوشته شده توسطعابدي 24ام مرداد, 1396

1. بین روز: میوۀ بِه و در صورتی‌که دیابت ندارد میتواند از یک قاشق غذاخوری مربّای بِه استفاده کند.

2. سبزی تره، و برگ مو (برگ درخت انگور) با ناهار و شام

3. هر روز یک قاشق چای‌خوری بُرادۀ چوب آبنوس.

4. جوانۀ گندم.

5.عصرانه: انگور

6. یک قاشق پلو خوری غوره یا آبغوره.

7. گذاردن کوبیده شدۀ تازۀ تره (تره فرنگی) در مهبل.

8. منابع آنتی‌اکسیدان‌ها (مثل هستۀ أنار، هستۀ انگور، گُل همیشه ‌بهار، ویتامینE)‌+ ویتامینC (پرتقال، میوۀ‌ گریپ فوروت)

9. خوردن مومیا (مومیائی أصل = عَرَقُ الجِبال) فقط بمقدار سه ماش در سه روز پشت سرِ هم، سر ساعت

10.فروس‌سولفات، آهن، فولات اسید (أنواع ویتامینB)، فیفُول (قرص شیمیائی خارجی FeFol)، مغز خام بادام درختی شیرین، لیمو شیرین

11. دلمۀ برگ انگور که با ربّ انار شیرین درست شده باشد.

12. زیرنظر متخصص ‌زنان: الف. تزریق گلبول‌های ‌سفیدخون شوهر، ب. مصرف ویتامین K

13. درمان سرفۀ زیاد: أ. بِه دانه، ب. جوشاندۀ نخود زرد، ج. میوۀ خرمالو

14. زنانی که سقط جنین های مکرّر دارند، خوردن برگ مو (برگ درخت انگور) حافظ جنین آن‌ها است.

15. زنانی که خونریزی رحمی دارند و از هیچ داروی (شیمیائی و گیاهی) نتیجه نگرفته اند، با خوردن هر روز دوعدد میوۀ شاه‌بلوط (بلوط الملک) بصورت خام یا بُخار پز و یا آب پز، درمان می‌شوند.

16. تأمین روی بدن به مقدار لازم مثلاً هر سه روز یک‌بار گوشت گوسفند بخورد، و یک قاشق چای‌خوری جوانۀ گندم به همراه غذا، و یک قاشق غذا خوری تخم کدو

17.تزریق آمپول پروژسترون توأم با شیاف پروژسترون، پیشگیری از سقط مجدّد و زایمان‌زودرس میکند (زیرنظر پزشک‌متخصّص انجام‌شود)


فرم در حال بارگذاری ...