« سرطان کبددرمان سرطان... »

سرطان مثانه 

نوشته شده توسطعابدي 25ام مرداد, 1396

عوامل ایجاد و تشدید کنندۀ سرطان مثانه: 1ـ رُژ لب (ماتیک) شیمیائی، 2ـ جنسیّت و نژاد (در مردان و سفید پوستان بیشتر است)، 3ـ آلودگی به انگل شیستوزُوما، 4ـ کم‌مصرف کردن یا ننوشیدن آب‌و آبجوش‌ولرم و مایعات مفیدطبیعی، 5ـ دارو شیمیائی سیکلوفسفامید (با نام تجاری اندوكسان)، 6ـ سنگ‌های مثانه و عفونت‌های مثانه، 7ـ موادّ شیمیائی پلاستیک، لاستیک، رنگ شیمیائی نقّاشی، سفید کننده‌ها و پاک کننده‌های شیمیائی مانند: آب ژوال، وایتکس، تیرک و…، موادّ شیمیائی آمین‌های آروماتیک، رنگ‌های آنیلین، 8ـ دخانیات مانند: سیگار، چپق، توتون، قلیان، تنباکو، پیپ، 9ـ مصرف مداوم و متناوب أحشاءِ داخلی حیوانات حلال گوشت مانند: قلب، جگر سفید، جگر سیاه، شکمبه، سیرابی، قلوه‌ها، 10ـ خوردن کنگر فرنگی (در بیماری تیروئید و در بیماری مثانه ضرر دارد).

توجّه: روزانه حدّأقلّ پنج وعده میوۀ رسیدۀ طبیعی (اُرگانیک) بخورید، بویژه برای جلوگیری از سرطان (ناشی از داروهای شیمیائی‌و موادّ شیمیائی و فلزات مسموم و سرطان‌زا، و موادّ پلاستیک‌و بخارات مسموم و…) پیشنهاد می‌شود 8 تا 14وعده، میوه بخورید (هر وعده به مقدار یک فنجان)

درمان سرطان مثانه: 1ـ یک تا سه خوشه انگور با هستۀ آن جویده شود، 2ـ یک حَبّه سیر به همراه غذا، 3ـ شلغم (100 تا 200 گرم بصورت بُخارپَز)، 4ـ خُرما (هفت‌عدد بعداز غذا)، 5ـ زیتون خوراکی طبیعی سِفت شَفّاف (هفت‌عدد با ناهار و هفت‌عدد با شام) یا روغن زیتون خوراکی طبیعی (یک قاشق غذاخوری با ناهار، و یک قاشق غذاخوری با شام)، 6ـ کاهو (بدون سُس) بهمراه ناهار و شام (هربار یک چهارم کاهو میل شود)، 7ـ یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی استوخدوس، 8ـ زنجفیل پرورده در عسل، 9ـ ماءُ الشَّعیر (آبجوی اسلامی)، 10ـ هویج زرد (زردک).


فرم در حال بارگذاری ...