« صفرای اضافی سرطان کبد »

گوارش 

نوشته شده توسطعابدي 24ام مرداد, 1396

علل ایجاد سرطان گوارش:

1ـ غذاهای مانده، 2ـ غذای کپکی یا مربّای کپکی یا نان کپکی یا …، 3ـ موادّ غذائی پُر‌چرب مانند: خامه، سرشیر، کیک خامه‌ای‌…، 4ـ غذاهای پُرکالری، فست‌فودها (سوسیس، کالباس، همبرگر)، کلّه‌پاچه، پیتزا، 5ـ‌وجود رنگ‌دانه‌های مصنوعی مانند: پُفَک‌هندی، پُفک، چی‌توز، اسمارتیز، مَزمَز، چیپس، دلستر، 6ـ نوشابه‌های گازدار، آبمیوه‌های شیمیائی، 7ـ غذاهای سرخ‌شده (باعث افزایش سرطان گوارش میشود)، 8ـ غذاهای سوخته (مانند سوختۀ نان، کوکوی سوخته …) و مایعات سوخته (مانند شیر، ربّ …)، 9ـ سموم شیمیائی و میوه‌جات غیراُرگانیک و سبزیجات غیراُرگانیک، 10ـ مصرف بی‌رویّۀ سموم شیمیائی، آفت کُش‌های شیمیائی و حشره کُش‌ها … (که بمقدار 100 تُن در سال در ایران مصرف میشود)، 11ـ زیاده‌روی در مصرف‌گوشت (مخصوصاً گوشت‌گاو)، مصرف گوشت‌های‌حرام (سگ، خوک، سگ‌ماهی، کوسه …)، خوردن میته، خوردن بیضۀ سگ‌دریایی، خوردن بیضۀ گوسفند، روغن‌های فاسد، خوردن ماهی‌دودی، خوردن گوشت‌منجمد چندین ماه، خوردن گوشت مصنوعی از نفت، گوشت در آفتاب خشک‌شده، 12ـ مصرف دخانیات‌و الکل، 13ـ خوردن‌و آشامیدن در ظروف سُربی، پلاستیکی، تفلونی، آلومینیومی، 14ـ مصرف زیاد نمک، غذاهای پُرنمک و شور و تنقّلات شور مانند: آجیل‌شور، تخمه‌شور، خیارشور، سالاد زمستانی که با آب گوجه فرنگی ‌و نمک زیاد تهیّه‌شده؛ لذا گوئیم: نمک پنهان در این‌موارد، باعث مصرف نمک بیش‌از 15گرم در شبانه‌روز می‌شودو حال اینکه مصرف نمک در شبانه‌روز احتیاطاً 4 تا 5گرم است [مصرف نمک زیاد باعث تخریب مخاط معده شده و این تخریب یکی از علل ایجاد سرطان معده است]

پیشگیری از سرطان گوارش:

1ـ بهمراه غذا: مخلوط سبزی‌جات تازۀ سالم بهداشتی تیره رنگ، در حالیکه این سبزی‌جات خوب شسته‌شده باشند [مانند: ریحان (کوهی، زراعی)، کاهو، تره، جعفری، نعنا، آویشن، سوسنبر، کاسنی، ترخون، خُرفِه، شوید، بادرنج]، 2ـ بهمراه غذا: استفاده از انواع کلم (الف.کلم برگ سبز و بنفش، ب.کلم سنگ، ج. کلم بروکلی)، 3ـ انگور سیاه هر هشت ساعت یک خوشه بخورد، 4ـ بعداز غذا: یک قاچ خربزۀ رسیدۀ شیرین یا یک عدد انار شیرین یا یک عدد سیب درختی رسیدۀ شیرین یا هفت عدد خُرمای رسیدۀ شیرین بخورد، 5ـ در 24 ساعت پنج وعده میوۀ رسیدۀ سالم بهداشتی طبیعی (ارگانیک) بخورد، در حالی‌که خوب شسته شده باشند، (یعنی سَحَر، صبح ناشتا، وسط روز، عصرانه، شب قبل از خواب)، 6ـ بهمراه ناهار یک‌عدد پیاز متوسّط، و بهمراه شام یک‌عدد سیر، 7ـ خوردن اسفناج (مخصوصاً در افراد مصرف‌کنندۀ دخانیات‌و سیگاری و الکلی)

توجّه: میوه‌جات طبیعی (غیر مسموم به سموم شیمیائی) و سبزی‌جات طبیعی سالم (غیر مسموم به سموم شیمیائی و آب فاضلاب) حدود 180 ویتامین و املاح مفید وارد بدن می‌کند.

درمان سرطان گوارش:

1ـ هر روز در وسط روز: دمکردۀ سبزی شاهتره (شاتره) میل کنید، 2ـ هر روز عصرانه: دمکردۀ گُل بومادران میل کنید، 3ـ سوپ جُوِ دو سَر (= یُولاف= جُوِ پیغمبری) به عنوان غذای سبک میل کنید، 4ـ زردچوبه، زعفران، زرشک [زراعی، کوهی، ماهونیا (نوعی زرشک)] به عنوان افزودنی مجاز و چاشنی به همراه غذا خورده شود، 5ـ پیه گوسفند ضدّ سرطان گوارش است.

سرطان مِری:

علل سرطان مِری: غذای سرد تَگَری و غذای داغ سوزان خوردن، غصّه خوردن و استرس شدید.

پیشگیری و جلوگیری از سرطان مری: 1ـ عرق کردن، 2ـ مصرف میوه‌جات، 3ـ مصرف سبزیجات، 4ـ مصرف آب، آبجوش ولرم، 5ـ نرمش و ورزش سبک مانند پیاده روی، دوچرخه سواری، شِنا، 6ـ پاکسازی بدن از سموم و انگل

درمان: صبح: میخک (قرنفل)، شب قبل از خواب: برگ سداب

درمان سرطان معده:

نسخۀ اول: 1ـ قبل‌از غذا دمکردۀ شیرین‌بیان (یعنی یک قاشق چای‌خوری پودر شیرین‌بیان در یک‌استکان آبجوش)، 2ـ بعداز غذا پنج دقیقه راه بروید، سپس یک قاشق چای‌خوری موملائی شیرین بیان یا یک عدد قرص گیاهی شیرینوش میل کنید، 3ـ رژیم آب انگور طبیعی، 4ـ مامیران، 5ـ عصرانه: خربزه، 6ـ کاهو (بدون سُس) به همراه غذا

نسخۀ دوّم: 1ـ صبح ها پنج گرم قدومه شیرازی را در آب حلّ کرده تا لعاب دهد، سپس مخلوط با شکر میل کنید، 2ـ ظهرها پنج گرم سیاه‌دانه را کوبیده و مخلوط با عسل میل کنید، 3ـ شبها پنج گرم تخم تُرُب را کوبیده و مخلوط با مربّای بالنگ میل کنید (توجّه: زیاده‌روی در مصرف بالنگ در شب نشود؛ زیرا انحراف چشم می‌آورد یعنی کلاج شدن و چپولی).

سرطان روده:

پیشگیری: خوردن اسفناج، روزی نیم ساعت پیاده‌روی، از سه روز کمتر گوشت قرمز (مخصوصاً گوشت گاو) نخوردن، عدم مصرف دخانیات، عدم مصرف الکل مست کننده، تست غربالگری بالای 50 سال

درمان: 1ـ خوردن لَبُو، 2ـ خوردن کاهو (بدون سُس)، 3ـ خوردن هویج زرد (زردک)، 4ـ شب قبل از خواب: برگ سَداب، 5ـ نان جو سبوس دار و سوپ جو و آش جو ضدّ سرطان روده است، 6ـ مصرف زنجفیل (جینجرول مهمّ‌ترین جزء تشکیل دهندۀ زنجفیل است که مسؤول ایجاد طعم و مزه در این گیاه است و از رشد سلّولهای سرطانی مخصوصا سرطان رودۀ بزرگ در انسان جلوگیری می‌کند).


فرم در حال بارگذاری ...