« آش ترخینهپرشگه غذای کردی »

جگروز

نوشته شده توسطعابدي 12ام آذر, 1397

جگروز یکی از غذاهای استان ایلام و استان لرستان است، هم اکنون می توانید در ادامه مطلب طرز تهیه جگروز را مشاهده کنید
مواد لازم برای جگروز
جگر:1 کیلوگرم
وز:به میزان لازم (پرده نازکی روی سیرابی گوسفند یا گوساله)
گوجه:به میزان لازم
نمک:به میزان لازم
لیمو:2 تا 3 عدد
جگروزجگروز

طرز تهیه جگروز

ابتدا جگر را برش می زنیم که به دو صورت قابل کباب کردن می باشد. یکی به صورت نوار بلندی آنرا برش زده سپس به سیخ می کشیم و صورت دیگر آن به این صورت است که آن را تکه تکه برش زده سپس به سیخ می کشیم پس از آن روی آتش کباب می کنیم و پس از آنکه نیمه برشته شد از روی حرارت برمی داریم و کمی نمک به آن می زنیم سپس (وز) را که یک پرده نازکی است که روی سیرابی گوسفند یا گوساله است دور آن می پیچانیم. البته وز گوسفند استفاده شود بهتر است. توضیح اینکه وز به دلیل چربی که دارد و نازک است وقتی دور جگر پیچانده و روی حرارت قرار می گیرد آب می شود و به همین دلیل طعم بسیار خوشمزه ای به جگر می دهد. اگر جگر را به صورت نوار بلندی درآورده ایم پس وز را هم به همان صورت روی آن می پیچانیم و اگر به صورت تکه تکه درآورده ایم وز را هم به صورت تکه تکه روی جگر می پیچانیم. سپس روی حرارت گذاشته و می گذاریم آرام آرام کباب شود. در کنار آن گوجه را هم کباب می کنیم و سپس کباب را می توان با گوجه فرنگی کباب شده به همراه پلو یا نان نوش جان کرد.

نکات تکمیلی در مورد جگروز
جگروز جزو غذای محلی - لرستان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
جگروز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


فرم در حال بارگذاری ...