« التهاب پوستاگزومای اتوپیک »

خارش پوست

نوشته شده توسطعابدي 24ام مرداد, 1396

توجّه: میوۀ موز، میوۀ خرما، فلفل، سُس فلفل، گوجه فرنگی و ربّ آن، زردچوبه، پوست هلو، پوست کیوی، انواع سُس‌ها، بادام زمینی و پوست آن، سرخ کردنی، روغن جامد، کیک خامه‌ای، خامه، سرشیر، جگرسیاه، رولت، نارنجکی، ته‌دیگ نخورید.

درمان: 1ـ سرکه طبیعی سیب، روغن کوشنِه (قُسط)، روغن بان و روغن کُندُر خوراکی ضدّ اگزما میباشند (بصورت ماساژ استعمال شود)، و محلول کالامُون دی، 2ـ یُولاف (جُوِ دُو سَر) دارای خاصیّت ضِدّ إلتهاب برای أنواع بیماریهای پوستی مانند أنواعی از اِگزِما میباشد.

تذکّر: برای همیشه: 1ـ به همراه ناهار و شام، کاهو (بدون سُس)، لیمو شیرین، سبزی جعفری، سبزی کاسنی، 2ـ وسط روز و عصرانه عرق طبیعی شاهتره (اگر دمکردۀ شاهتره به صورت گرم خورده شود، بسیار مؤثّرتر و بهتر است)، 3ـ قبل از شام هفت عدد آلو بخارای خشک بصورت مکیدنی.


فرم در حال بارگذاری ...