« کوفته سیرابیآش ترخینه »

دنده پلو

نوشته شده توسطعابدي 12ام آذر, 1397

دنده پلو
دنده گوسفند:یک کیلوگرم
برنج آبکشی:شش پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
پیاز داغ:سه قاشق سوپخوری
زیره پلویی ساییده شده:دو قاشق سوپخوری
دارچین:یک قاشق سوپخوری

کمی روغن و زردچوبه کف قابلمه ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا روغن بجوشد. دنده ها را نمک و فلفل زده و از طرف چربی دنده کف قابلمه می چینیم. روی آن برنج آبکشی را ریخته و لابه لای آن پیاز داغ، زیره و دارچین می دهیم. در قابلمه را دم کنی گذاشته و با شعله ملایم دو ساعت دم می کنیم تا گوشت دنده پخته و برنج هم دم بکشد. پس از پخت، برنج را در دیس برمی گردانیم تا ته دیگ دنده آن دیده شود.

نکته

از آنجایی که برنج مدت طولانی روی حرارت قرار دارد بهتر است برنج را زنده تر بردارید تا شفته و له نشود.
نکات تکمیلی در مورد دنده پلو
دنده پلو جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
دنده پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


فرم در حال بارگذاری ...