« خورش کنگرشله امیری »

قله ماسوا

نوشته شده توسطعابدي 13ام آذر, 1397

بلغور گندم =1 کیلو
اسفناج پاک شده و خرد شده=800 گرم
نخود پخته =300 گرم
روغن =3 تا 4 قاشق سوپخوری
کشک ساییده غلیظ =500 گرم
نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار دلخواه

پیازها را خرد کرده و سرخ می کنیم و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم. سپس بلغور را با 17 تا 18 لیوان آب (5/4 لیتر آب) با پیاز مخلوط کرده می گزاریم با حرارت ملایم بپزد و به طور مرتب هم می زنیم که ته نگیرد. بعد اسفناج را به آن اضافه می کنیم. سپس نخود پخته شده را داخل آش می ریزیم و می گزاریم آش جا بیفتد. کشک را همراه 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن به مواد اضافه می کنیم و می گزاریم چند جوش بزند. سپس رویش را نعناع داغ می دهیم. این آش بسیار خوش طعم و خوشمزه است به خصوص اگر با کشک محلی میل شود.

طرز تهیه آش ماسوآ

نکات تکمیلی در مورد آش ماسوآ
آش ماسوآ جزو غذای محلی - جنوبی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش ماسوآ را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


فرم در حال بارگذاری ...