آرشیو برای: "آذر 1397"

شخصیت حضرت معصومه سلام الله علیها 

نوشته شده توسطعابدي 26ام آذر, 1397
حضرت فاطمه معصومه ـ سلام الله عليها ـ داراي شخصيتي رفيع و والا مقام مي‎باشد بطوري كه ائمه طاهرين ـ عليهم السّلام ـ از اين بانو، با جلالت و تكريم ياد كرده‎اند و حتي پيش از ولادت آن حضرت، بلكه پيش از ولادت پدر بزرگوارش، نام او بر لسان بعضي از ائمه ـ عليهم… بیشتر »

در راه ایران و قم

نوشته شده توسطعابدي 26ام آذر, 1397
حضرت معصومه در راه ايران و قم يك سال بعد از رفتن حضرت علي بن موسي الرضا ـ عليه السّلام ـ به سرزمين خراسان يعني در سال 201 هـ حضرت معصومه ـ عليها السّلام ـ خواهر حضرت رضا، براي زيارت برادر از مدينه به مقصد خراسان حركت كرد يا به موجب نقلي كه چندان اعتبار… بیشتر »

زندگی حضرت معصومه سلام الله علیها 

نوشته شده توسطعابدي 26ام آذر, 1397
تولد و كودكي در مدينه حضرت معصومه ـ سلام الله عليها ـ يكي از بانوان با فضيلت و با شخصيت خاندان اهل بيت ـ عليهم السّلام ـ مي‎باشد. پدر بزرگوار او حضرت «موسي بن جعفر» امام هفتم شيعيان مي‎باشد. مادر گرامي حضرت معصومه «نجمه» مادر بزرگوار امام رضا ـ عليه… بیشتر »

جوانه ماش ‌.‌‌‌‌.....

نوشته شده توسطعابدي 17ام آذر, 1397
مواد لازم : برای ۲ الی ۳ نفر برنج ۲ پيمانه قيمه سينه مرغ ۲ پيمانه جوانه ماش ۴ پيمانه پياز سزخ شده ۳ الي ۴ قاشق غذا خوري آب ۵/۳ پيمانه روغن زيتون ۲ قاشق غذا خوري نمك قدري زعفران دم كرده به مقدار لازم دارچين ۱ قطعه برگ بو ۲ عدد زنجبيل يک قطعه طرز تهيه :… بیشتر »

خورش کنگر

نوشته شده توسطعابدي 13ام آذر, 1397
زمان آماده سازی20 دقیقه زمان پخت240 دقیقه برای3 نفر سطح مهارت:متوسط مواد لازم برای خورش کنگر کنگر خرد شده 500 گرم گوشت خورشتی 200 گرم نعناع و جعفری خرد شده 100 گرم لیمو عمانی 4 عدد پیاز بزرگ 1 عدد نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : پیاز را ریز خرد کنید… بیشتر »

قله ماسوا

نوشته شده توسطعابدي 13ام آذر, 1397
بلغور گندم =1 کیلو اسفناج پاک شده و خرد شده=800 گرم نخود پخته =300 گرم روغن =3 تا 4 قاشق سوپخوری کشک ساییده غلیظ =500 گرم نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار دلخواه پیازها را خرد کرده و سرخ می کنیم و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم. سپس بلغور را با 17 تا… بیشتر »

شله امیری

نوشته شده توسطعابدي 13ام آذر, 1397
مواد لازم: برنج (کمتر از نصف لیوان) پیاز (یک عدد متوسط) زردچوبه و نمک (به مقدار لازم) طرز تهیه: ۱. ماش‌های پاک شده را در قابلامه بریز و با آب فراوان بپز. ۲. وقتی ماش پخته شد، برنجی را که از یک ساعت قبل در آب خیس شده است، به ماش اضافه کن. ۳. پیاز را خورد… بیشتر »

کوفته سیرابی

نوشته شده توسطعابدي 13ام آذر, 1397
مواد لازم برای پخت : ۵۰۰ گرم سیرابی و شیردان تمیز شده و آماده ادویه مخلوط خورشی (سفره خونه ای) تخم مرغ یک عدد پیاز رنده شده آبگرفته دو ق غ دو تا ۳ ق غ پودر نان سوخاری سبزیجات معطر دو حبه سیر رنده شده زردچوبه نمک و فلفل سبزیجات معطر مانند ترخون و جعفری و… بیشتر »

دنده پلو

نوشته شده توسطعابدي 12ام آذر, 1397
دنده پلو دنده گوسفند:یک کیلوگرم برنج آبکشی:شش پیمانه نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم پیاز داغ:سه قاشق سوپخوری زیره پلویی ساییده شده:دو قاشق سوپخوری دارچین:یک قاشق سوپخوری کمی روغن و زردچوبه کف قابلمه ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا روغن بجوشد.… بیشتر »

آش ترخینه

نوشته شده توسطعابدي 12ام آذر, 1397
مواد لازم: بلغور گندم یا جو: ۱ کیلو گرم دوغ ترش و محلی: ۴ کیلوگرم سبزی معطر: ۲۵۰ گرم زردچوبه: به میزان لازم پخت قرص ترخینه به روش سنتی-روش تهیه ترخینه جامد: بلغور گندم یا در صورت تمایل بلغور جو رو از یک روز قبل در آب خیس می کنیم تا کمی نرم بشه. برای… بیشتر »

جگروز

نوشته شده توسطعابدي 12ام آذر, 1397
جگروز یکی از غذاهای استان ایلام و استان لرستان است، هم اکنون می توانید در ادامه مطلب طرز تهیه جگروز را مشاهده کنید مواد لازم برای جگروز جگر:1 کیلوگرم وز:به میزان لازم (پرده نازکی روی سیرابی گوسفند یا گوساله) گوجه:به میزان لازم نمک:به میزان لازم لیمو:2… بیشتر »

پرشگه غذای کردی

نوشته شده توسطعابدي 11ام آذر, 1397
پرشگه یکی از غذاهای استان ایلام است. غذای ‘پرشگه’ یک غذای سنتی زمستانی ایلامی است که ماده اصلی آن از سبزی کوهی ‘ترگ ‘ تامین می‌شود. استفاده از آرد سفید و مقداری شکر در این نوع غذا را در افزایش میزان کالری و انرژی زایی این غذا… بیشتر »

Bamaya

نوشته شده توسطعابدي 11ام آذر, 1397
مواد لازم: گوشت گوسفند ۴۰۰ گرم پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط بامیه ۴۰۰ گرم گوجه رنده شده ۳ عدد نمک/فلفل/ادویه/زردچوبه به میزان لازم رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه: گوشت و پیاز را با هم تفت دهید، سپس به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. بعد از نیم پز… بیشتر »